Mega Concept

Pošalji upit

Mega Concept već dugi niz godina predstavlja vodeću kompaniju u polju opremanja enterijera. Pored sopstvene proizvodnje, uvoza i distribucije proizvoda, naša kompanija pruža usluge opremanja stanova, kuća, poslovnih prostora, javnih objekata i hotela – po sistemu ključ u ruke.

Mega Concept je ekskluzivni uvoznik tapeta Nemačkog proizvođača AS Creation, zavesa i drapera britanskog proizvođača Prestigious textiles, holandskog proizvođača House of Happines i mnogih drugih. Kao značajnu referencu možemo istaći kolekciju lagerskih zavesa i drapera, kao i veliki broj tapeta u preko 300 dezena na našem lageru u Beogradu. Ovakvim konceptom možemo uvek i u veoma kratkom vremenskom roku odgovoriti na zahteve naših klijenata.

Mega Concept je razvio u okviru svog poslovanja i brend Concept Design, koji se bavi proizvodnjom rolo sistema. Oni u svojoj nameni i u zavisnosti od materijala koji se koriste, mogu naći veliku primenu u opremanju kako stambenih, tako i poslovnih i hotelskih objekata. U svojoj paleti nudimo veliki broj boja u black-out materijalima (potpuna žaštita od sunca), zebra (noć i dan), office screen platnima kao i klasičnim rolo materijalima.

Reference

Opremanje poslovnih i javnih objekata je važan segment u našem poslovanju. Posedujemo dugu listu referenci za hotele najviše kategorije (4 i 5 zvezdica), hotele sa dve i tri zvezdice, poslovne zgrade, restorane, kafe barove, pozorišta (Narodno pozorište u Beogradu), javne objekte…

Bilo da se radi o stambenom, poslovnom ili javnom objektu, naša kompanija nudi svojim klijentima usluge dizajnera, koji će svojim iskustvom i poznavanjem ponude, ponuditi kreativna i stručna rešenja u skladu sa potrebama investitora i samog objekta koji se oprema.

U našem kreativnom timu se, pored dizajnera, nalazi i tim montera, kao i kompletan tim iskusnih šnajderki, koji će svojom stručnošću sprovesti vaše ideje po sistemu ključ u ruke, od ideje do realizacije.