Landscape Factory

Pošalji upit

LF studio fokusiran je na IDEJU kao osnovu radnog procesa. Otvoreni prostori, vrtovi i terase, dizajnirani detalji, enterijeri i dekoracije su samo jednostavan rezultat.

Landscape Factory – LF je dizajnerski studio iz Beograda čija je osnovna delatnost pružanje profesionalnih usluga iz oblasti pejzažne arhitekture i dizajna. U ponudi su usluge projektovanja i tehničke kontrole projekata, izrade idejnih rešenja, izvođenja i nadzora izvođenja radova, biodekoracije i dizajna elemenata enterijera, dizajna i izrade mobilijara i vrtnih elemenata. Landscape Factory pruža klijentima kompletan konsalting u oblasti pejzažne arhitekture, dizajna i biodekoracije.

LF studio nudi funkcionalna rešenja za enterijere i eksterijere privatnih i javnih objekata, stanove, kuće i poslovne prostore. Pejzažne arhitekte vrše kompletnu uslugu od dogovora sa klijentom, preko ideje, do realizacije zamisli. Landscape Factory pruža rešenja spoljašnjeg i unutrašnjeg prostora sa akcentom na detalje, elemente i dekor. LF realizuje savremene, ekološke i uz to estetske projekte i ideje za dvorišta, terase, atrijume, krovne vrtove, otvorene gradske prostore, poslovne, ugostiteljske i stambene objekte.

LF prvenstveno karakterišu mlad i kreativan tim, sveže i inovativne ideje, jednostavnost saradnje, a iznad svega stručnost i obrazovanost. Landscape Factory – LF vraća pejzažnu arhitekturu i dizajn upravo u ruke pejzažnih arhitekata.

Landscape Factory / Outdoor Architecture & Design Studio – kao najvažnije i posebno reprezentativne reference ističe obrazovanost i stručnost, iskustvo, mladalački duh, kreativne i inovativne ideje. Naš tim je sastavljen od mladih, kreativnih pejzažnih arhitekata i arhitekata koji razvijaju projekte počevši od skica i nastoje da sprovedu do kraja implementaciju zamisli i ideja. Naši saradnici – baštovani, arhitekte, gradjevinski i mašinski inženjeri, eksperti za navodnjavanje, materijale, rasvetu, dekor i opremanje – tu su da pomognu da nacrti i vizuelizacije prezentovane klijentima budu adekvatno realizovani.