Gušić Architecture

Pošalji upit

GUŠIĆ Architecture je nagrađivani arhitektonski studio sa sedištem u Beogradu, specijalizovan za projektovanje stambenih prostora, a vrlo uspešno se bavi i projektovanjem objekata namenjenih kulturi i umetnosti.

Studio je prepoznatljiv po arhitekturi koja se oslanja na pažljivu analizu konteksta i pronalaženje savremenog načina transformacije prostora, sa veoma istančanim sluhom za želje i potrebe klijenata.

Naš svaki projekat odiše individualnošću obogaćenom jasnim i svedenim arhitektonskim izrazom koji, pre svega, nastaje kao težnja za arhitekturom koja odoleva vremenu.

Ono što smatramo odlikom našeg rada je jednistven način stvaranja harmonije prostora i funkcionisanja u prostoru, što u kombinaciji sa odgovornim vođenjem budžeta i rokova daje garanciju efikasne realizacije svakog projekta.

Mi verujemo da se vrednost arhitekture u društvu ogleda, pre svega, u stvaranju konstruktivnog dijaloga između ljudi i prostora, a potvrda tome jeste poverenje koje smo stekli, kako kod klijenata, tako i u profesinalnom krugu među kolegama.

Vođeni istom idejom, mi nastavljamo da gradimo Vaše poverenje.

S poštovanjem,

Aleksandar Gušić
Master arch d.i.a.