GIR

Pošalji upit

GIR je nastao iz malog porodičnog biznisa, koji je pokretala strast i želja za stvaranjem. Za nešto više od dvadeset i pet godina postao je ovo što je danas – moderna kompanija koja ima zaokružen proces proizvodnje najkvalitetnijeg nameštaja od drveta, distribuciju istog, širom sveta, multi-brand prodavnicu, a od skoro i sopstvenu kolekciju nameštaja.

Fabrika i matični centar nalaze se u Kraljevu. Preko 800 ljudi radi na proizvodnji, razvoju i plasiranju nameštaja. Tim od preko 50 inženjera radi na usavršavanju i kontroli svih procesa, čiji standardi garantuju visok stepen profesionalnosti. 

Da bismo taj cilj postigli, radimo na neprekidnom umrežavanju sa stvaraocima i dizajnerima u zemlji i svetu. 2001. godine započinjemo međunarodnu saradnja sa belgijskom firmom Ethnicraft, koja i dalje traje.

Koristimo stabla iz održavanih šuma, a posedovanje FSC sertifikata svedoči o održivosti našeg rada. Verujemo da su komadi koje stvaramo deo životnog ciklusa planete zemlje.

GIR Store u Beogradu je multibrand shop, koji na jednom mestu okuplja sve vrste proizvoda za dom – od nameštaja, preko osvetljenja, do umetnina i aksesoara. U našoj ponudi je pažljiva selekcija aktuelnih dizajn brendova. Pored GIR i Etnicrafta, GIR Store nudi i Muuto, Ligne Roset, Menu, Ferm Living, Normann Copenhagen, Innovation Living i druge renomirane brendove.

Sa jakim akcentom na tehnologiji i dizajnu, u čijem je podtekstu priča o drvetu, Gir kreira funkcionalan, savremeni nameštaj koji počiva na humanim vrednostima.