Eichholtz

Pošalji upit

Sa idejom da upotpuni postojeći asortiman, a u želji da kupcima u potrazi za najvišim standardima dizajna kvaliteta ponudi sveobuhvatan asortiman u opremanju luksuznih enterijera, firma Trend je u decembru 2019. godine postala ujedno i ekskluzivni zastupnik holandskog brenda Eichholtz za srpsko tržište, a od 2021. i za Crnu Goru, obogativši tako svoju ponudu luksuznim, dizajnerskim nameštajem, rasvetom i detaljima.

Osnovan 1989. godine u Beogradu, nudeći visokokvalitetne dizajnerske zavese i draperije, Trend je bio pionir na srpskom tržištu. 30 godina kasnije, iz male porodične firme od troje zaposlenih, prerasli smo u kompaniju koja zapošljava više od 40 ljudi i pruža usluge na internacionalnom nivou. Danas nudi rešenja po sistemu ključ u ruke iz oblasti zavesa, draperija, tapeta, mebl štofa i raznih vrsta motorizovanih sistema.

Naši zaposleni predstavljaju našu porodicu, koja je sa nama već godinama. Svi su visokokvalifikovani, sa potrebnim znanjem i iskustvom da zadovolje sve zahteve kupaca - kako privatnih pojedinaca, tako i HORECA investitora, i kombinuju njihove želje sa inovacijama iz sveta modernih trendova u dizajnu enterijera. Profesionalni montažeri tu su da sve montiraju na stručan i profesionalan način.

U našoj ponudi nalazi se veliki broj kolekcija iz oblasti opremanja enterijera. Cilj nam da spojem lepog i funkcionalnog oplemenimo svaki prostor uz  profesionalnu i kvalitetnu uslugu svim postojećim, ali i budućim klijentima.

Trend Enterijeri su ekskluzivni zastupnik za Eichholtz u Srbiji i Crnoj Gori.