Digitel

Pošalji upit

Povećan broj uređaja koje koristimo zahteva i sve više mesta za priključivanje. Umesto da svaki put tragamo za slobodnim utičnicama, njih treba približiti nama, ali tako da se lako uklapaju u enterijer i da budu bezbedne.

Cilj nam je da korišćenje uređaja učinimo lakšim i sigurnijim, a okruženje urednijim, dovodeći energiju nadohvat ruke.

Utičnice mogu da budu deo nameštaja ili da se nalaze tik uz njega, a da može da ih postavi neko ko nije električar. Bilo da se radi o kancelarijskim radnim stolovima, kuhinjskim ili komadima nameštaja za odmor i razonodu, ideja je da bude što manje vidljivih kablova.

Izazov koji rešavamo je kako uklopiti utičnice u nameštaj različite namene, boje, završne obrade. Zatim, kako odgovoriti na električne zahteve uređaja koji se priključuju – broj i vrsta utičnica i konektora. I na kraju, odrediti najbolje mesto i način pristupa utičnicama, imajući u vidu tvoje navike i potrebe.

Naš posao je ispunjenje postavljenog zahteva, bilo da je on definisan od strane projektanta, isporučioca nameštaja ili je u potpunosti tvoja ideja. Verujemo da, uz našu pomoć, lako možeš pronaći rešenja koja ti najviše odgovaraju.