DarkKnot

Pošalji upit

Pridružite se našem rastućem broju zadovoljnih klijenata i dozvolite da vaši objekti zrače prirodnom lepotom i kvalitetom koji traje.

Zašto je darkknot pravi izbor?

Održivost - Svi naši proizvodi vode poreklo iz šuma kojima se održivo gazduje.

Kvalitet - Nagorevanjem drvo postaje izuzetno otporno na spoljašnje faktore – vlagu, gljive i insekte.

Atraktivnost - Ugljenisana površina i naglašena tekstura daju nesvakidašnji izgled drvetu.

Jednostavnost - Minimalne potrebe za održavanjem. Darkknot fasade je dovoljno premazati jednom u 5 ili 10 godina.

Darkknot je vodeća kompanija u Srbiji specijalizovana za distribuciju visokokvalitetnih inovativnih proizvoda od drveta. Kao zvanični distributer kompanije Degmeda.eu, nudimo najbolje baltičke proizvode za naše klijente.

Naša misija je da donesemo održive, dugotrajne i inovativne drvene proizvode u Srbiju. Verujemo u snagu prirodnih materijala i želimo da naši klijenti dožive najbolje od drveta.

Naš tim stručnjaka je posvećen pružanju vrhunske usluge, edukaciji klijenata i kontinuiranom unapređenju asortimana. Svaki proizvod koji nudimo prolazi kroz stroge kontrole kvaliteta kako bismo osigurali da samo najbolje stigne do vas.

Darkknot fasadni i deking elementi se prave od najkvalitetnijeg drveta iz Sibira i šuma Skandinavije. Primenom tradicionalne japanske tehnike nagorevanja drveta Darkknot fasade i deking postaju otporni na uticaj vlage, gljiva i insekata. Pored zaštite koju pruža, tretiranje vatrom ističe jedinstvenu lepotu i teksturu svakog pojedinačnog komada drveta. Duga tradicija “Yakisugi” ili “Shou sugi ban” tehnologije je potvrda njene efikasnosti, a današnje prisustvo ovog materijala na svim kontinentima prikazuje njegovo savršeno uklapanje u zahteve moderne arhitekture.

Pozivamo vas da otkrijete svet drveta kroz našu viziju.