CASA

Pošalji upit

Nastali smo kao odgovor na promenu tržišta u potražnji za modernim prostornim konceptima. Već više od 10 godina negujemo uspešnu saradnju sa arhitektama, izvođačima radova i B2B klijentima.

Naša specijalnost je uvoz, distribucija, konsalting, ugradnja i servis specifičnih enterijerskih sistema za efikasan menadžment prostora. Rešenja koja nudimo nalaze primenu prvenstveno u enterijerima poslovnih i javnih prostora, ali su podjednako atraktivna i za životno okruženje.

Naš cilj je realizovati prilagođen prostor skrojen po Vašoj meri za danas i koncipiran za viziju budućnosti.

Svaki prostor je jedinstven i zato svakom zadatku pristupamo kao posebnom izazovu.

Rešenja u našem portfoliju nude sintezu udobnosti, estetike i funkcionalnosti, vodeći računa o energetskoj efikasnosti, održivosti, fleksibilnosti, dobroj komunikaciji, slobodi kretanja i pristupa bez barijera.

Pogledajte neke od naših završenih projekata za inspiraciju i otkrijte kako možemo unaprediti i Vaš prostor.

Vizija

Naša vizija više od deceniju ostala je ista - pružanje proizvoda i usluga, kao podrška našim klijentima u stvaranju funkcionalnih i energetski efikasnih enterijera.

Misija

Svaki prostor treba da ima osećaj doma za svoje stanare i posetioce: ugođaj komfora, osećaj sreće, utisak pripadnosti i bezbednosti, jednom rečju, sveukupan osećaj blagostanja.

Naša je misija svakodnevno poboljšati ambijent korisnika koji će uticati na kvalitetniji stil života i rada.

Zato pratimo trendove u enterijeru i stalno obogaćujemo portfolio proizvoda, u opsegu od srednje do vrhunske klase arhitektonskog okova, kako bi izašli u susret zahtevima različitih projekata.

U svom radu, uvek se oslanjamo na odabir okova od najkvalitetnijih materijala respektabilnih proizvođača.

Od samog početka, sistemski smo partner i najveći diler na našem tržištu sistema za staklo kompanije Dormakaba, a vremenom se portfolio proširio i na poznate svetske brendove Ozone, Espero, WSS, Glass System.

Usluge

Konsalting i specificiranje komercijalnih projekata

Uspešno rešavanje tehničkih problema je izazov svakog projekta. Imamo znanje, kreativnost i iskustvo da razumemo vaše ciljeve i identifikujemo proizvode koji su vam potrebni. Konsultantske usluge su prvi korak u našem procesu saradnje.

Naša saradnja sa Vama je usmerena na olakšavanje procesa specifikacije. Pomoći ćemo vam da rešite tehničke zadatke na projektu i obezbedićemo vam detaljne šeme i opise proizvoda, kako bi komunikacija i proces izvršenja tekli glatko i ispunjavali nameru dizajna.

Isporuka, ugradnja i servis

Radimo direktno sa proizvođačima, čime vam obezbeđujemo najbolje vreme isporuke i konkurentne cene.

Osiguraćemo da vaš projekat bude završen po najvišim standardima i na vreme. Nudimo profesionalnu instalaciju i servis za sve proizvode u našem asortimanu zahvaljujući obuci osoblja i stručnoj edukaciji za instalaciju od strane proizvođača.

Stojimo Vam na raspolaganju kao post-prodajna podrška i servis u garantnom i vangarantnom roku, kao i za potrebe demontaže i relokacije.

Od koncepta, preko dizajna, specifikacije, projektovanja do ugradnje, ostajemo uz Vas do uspešne realizacije projekta i nakon toga.