Alukoenigstahl

Pošalji upit

ALU KOENIG STAHL je porodično preduzeće, osnovano u Austriji 1864. godine, sa tradicijom dugom četiri generacije. U Srbiji su prisutni 19 godina, a prepoznatljivi su, pre svega, po aluminijumskim zastakljenim fasadama koje krase ogroman broj značajnih objekata u Srbiji. Ušće kula 1 i 2, Toranj West 65, Klinički centar Srbije, Poslovna zgrada NCR, GTC 19 Avenue, BBC, Fortyone, Green Hearth, Navigator 1 i 2, A blok, Novi Dorćol, The One, Pupinova palata, Hotel Hillton, Marriott, Fruške terme, Tržni centar Ušće, Beo, Ada Mall, Delta Planet Nis, samo su mali deo portfolija ove kompanije.

Već više od 50 godina, ALU KOENIG STAHL neguje svoja strateška partnerstva sa dva vodeća proizvođača sistema – kompanijom Schüco, koja je svetski lider u proizvodnji aluminijumskih i ekspert za PVC sisteme i Jansen, koja je specijalizovana za proizvodnju čeličnih sistema. Ova saradnja i razvoj inovativnih proizvoda omogućili su da ALU KOENIG STAHL postane tehnološki lider na tržištu.

Sa asortimanom najvišeg kvaliteta, koji se neprestano usavršava i prilagođava trendovima u arhitekturi i građevinskim propisima, kompanija ALU KOENIG STAHL predstavlja nezaobilaznog partnera u realizaciji zastakljenih fasada visokog kvaliteta i najsloženijih tehničkih zahteva.

Sveobuhvatni paket usluga, koje kompanije pruža u svim fazama realizacije građevinskog projekta, jedinstven je, poznat i priznat u građevinskoj branši, i stoga je kompanija ostvarila dugogodišnje odnose sa značajnim investitorima na teritoriji Srbije. ALU KOENIG STAHL nudi najkvalitetnije aluminijumske, čelične i PVC sisteme, kao i komponente za savremenu, energetski efikasnu arhitekturu. Na taj način podržava koncept izgradnje održivih zgrada najvišeg kvaliteta.