Kompanija AB Concept je lider na tržištu inovativnih rešenja u domenu podnih i zidnih obloga za stambene i poslovne prostore. 

Naše podne obloge bez spojeva pogodne su za spoljne i unutrašnje prostore. Sjajan izgled i izdržljivost materijala dovela je do sve veće primene u kućama i stanovima, ali naročito u poslovnim prostorima i velikim površinama kao što su sportski centri, industrijske zgrade, hoteli i restorani.

Mikrocement podovi iz naše ponude vam nude širok spektar mogućnosti i dekorativnih završnih obrada, gde vi postavljate granicu. Dajte prostorijama jedinstven karakter zahvaljujući različitim teksturama, širokom izboru boja i različite završne obrade koje dozvoljavaju naši materijali i lakovi.

Koja god površina da se oblaže mikrocementom, u AB Concept-u garantujemo najviše estetske i funkcionalne performanse. U želji da postignemo optimalan, sveobuhvatan i kvalitetan proizvod koji će dugo trajati i prilagođava se potrebama tržišta, postigli smo balans između tvrdoće i fleksibilnosti.