AB Concept

Pošalji upit

Kompanija AB Concept je lider na tržištu inovativnih rešenja u domenu podnih i zidnih obloga za stambene i poslovne prostore.

AB Concept je porodična kompanija koja posluje na tržištu u oblasti građevine više od 25 godina. Od male preduzetničke radnje koja se devedesetih godina prošlog veka bavila izradom cementne košuljice, vremenom smo postali velika i renomirana gradjevinska kompanija. Kroz vreme smo rasli: menjali ime, oblike organizacije i proširivali oblast poslovanja.

Danas je AB Concept, kako mu samo ime kaže, sveobuhvatan koncept proizvoda i usluga u oblasti građevinarstva, arhitekture i dizajna enterijera, koji su kreirani sa ciljem da zadovolje sve estetske i funkcionalne zahteve klijenata prilikom opremanja poslovnih i privatnih objekata.

Sa vizijom stvaranja inovativnih i dugotrajnih površina, pre deset godina prvi smo na tržištu Srbije i regiona predstavili pod na bazi mikrocementa, fabričko rešenje italijanske firme koja nas je sertifikovala kao izvođače i distributere.

Kroz stalna ulaganja u istraživanje i razvoj, uspeli smo da unapredimo naše proizvode i tehnike. Tokom godina smo se obučavali u Evropi i Americi, sticali bogato iskustvo, usavršavali sistem ugradnje mikrocementnih podova, učili na nekoliko Akademija, stekli više sertifikata… Danas smo ponosni na činjenicu da smo postali sinonim za vrhunski kvalitet u ugradnji mikrocementa.

Bogato desetogodišnje iskustvo opredelilo nas je da u radu koristimo prvenstveno premium nemački brend Pandomo, koji posluje u okviru velike građevinske grupacije Ardex. Pandomo je sinonim za estetiku, izdržljivost i inovaciju u svetu mikrocementa, a mi smo već pet godina ekskluzivni zastupnici za srpsko i regionalno tržište. Kroz saradnju s takvim prepoznatljivim brendom, naša kompanija dodatno potvrđuje svoju posvećenost visokim standardima kvaliteta.

Od 2022. godine u našoj paleti proizvoda našao se još jedan premium brend – norveški parket Boen. Boen je poznat po svom inovativnom dizajnu i pažljivom odabiru drveta. Njihovi proizvodi često kombinuju tradicionalnu eleganciju sa modernim tehnikama proizvodnje, pružajući izdržljiv i estetski privlačan parket.

Misija kompanije AB Concept jeste da ponudi rešenje za svaki pod, bilo da je u pitanju ugradnja novog poda ili rekonstrukcija postojećeg. Nastoji da pruži sve neophodne informacije i tehničku podršku zainteresovanim stranama prilikom implementiranja svojih rešenja.

Koja god površina da se oblaže mikrocementom ili parketom, u AB Concept-u garantujemo najviše estetske i funkcionalne performanse.