Zeleni zidovi

Pošalji upit

Zeleni zid od mahovine je savršen način da se lepota i blagodeti prirode prenesu u vaš prostor bez dodatne obaveze održavanja. Ne treba im svetlost ili voda i izgrađeni su da traju godinama. Osim što stvaraju pravu fokusnu tačku u prostoru, oni takođe nude odličnu apsorpciju zvuka koja je korisna za smanjenje buke i eha.

Svaki zeleni zid se izrađuje prema specifičnim zahtevima, pružajući vam mogućnost da stvorite jedinstvenu i personalizovanu zelenu oazu. Bez obzira na veličinu, oblik ili prostora, prilagođavamo se vašim potrebama.

Zahvaljujući svojoj gustoj strukturi, zeleni zid stvara efikasnu zvučnu izolaciju, što rezultira smanjenjem buke u prostoru. Uživajte u mirnijem i tišem prostoru, bez nepoželjnih spoljašnjih zvukova.

Kvalitetni materijali i stručna izrada osiguravaju da će vaš zeleni zid zadržati svoj lep izgled i svežinu tokom dugog vremenskog perioda.

Bez obzira da li želite da unesete živopisne boje u prostor ili da stvorite elegantnu i minimalističku estetiku, zahvaljujući velikom izboru različitih vrsta mahovine i njenih nijansi, kao i stabilizovanih biljaka, možete pronaći zeleni zid koji će savršeno odgovarati vašem prostoru.

Jedan od najvećih benefita zelenih zidova od mahovine je njihova jednostavnost održavanja. Ne zahtevaju zalivanje, đubrenje ili rezanje, čime se eliminiše potreba za redovnim održavanjem. Uštedite vreme i energiju, dok uživate u prirodi.

Zeleni zid je otporan na insekte, čime se eliminišu potencijalni problemi koji su česti kod drugih vrsta biljaka. Uz ove zidove, možete se opustiti i uživati u prirodi bez brige o nepoželjnim insektima.

Mossart

Mossart je brend osnovan 2020. u Beogradu, a nastao kao sinteza ljubavi prema prirodi i umetnosti. Kroz posvećenost unikatnom dizajnu i najvišem kvalitetu izrade stvaramo jedinstvene zelene zidove izrađene od 100% prirodne mahovine, bez potrebe za održavanjem. Pored zelenih zidova,  u našoj ponudi možete naći i druge proizvode unutrašnje dekoracije, pažljivo kreirane prema vašim potrebama, poput slika, logoa, stolova, ali i drugih instalacija gde je granica samo vaša mašta. Saradnja koju smo ostvarili sa domaćim i stranim kompanijama predstavlja potvrdu kvaliteta našeg rada, a prostori koji su nekada bili obični sada su zelene oaze mira i izvor inspiracije.