Val trpezarijski sto kružni

Pošalji upit

Kombinovanjem inspiracije iz prirode sa unikatnim pristupom dizajnu, stvorili smo kolekciju prelepih komada nameštaja u okviru Val linije. Ovoj kolekciji pripada i kružni trpezarijski sto, koji će očarati svakog posmatrača svojim prepoznatljivim 3D valovitim dizajnom i organskim fluidnim oblicima.

Kao i svi ostali komadi iz Val kolekcije, i kružni trpezarijski sto izrađen je isključivo od punog drveta hrasta ili oraha, što mu daje karakter i eleganciju koja će trajati godinama. Uz neosporan kvalitet izrade, ovaj sto predstavlja perfektnu simbiozu funkcionalnosti i umetnosti.

Talasasti oblik inspirisan je prirodnim formama, a organski fluidni oblici čine ga neodoljivim i prepoznatljivim. Ukoliko želite da unesete dašak prirode u vaš dom i istovremeno budete na vrhu savremenog dizajna, trpezarijski sto iz Val kolekcije je pravi izbor.

Trpezarijski stolovi: srodni proizvodi

Floem

Brend „Floem“ je nastao kao rezultat spontanosti i ljubavi prema vrednostima koje smo kao autori međusobno delili. Polazeći od temelja skandinavskog i „mid-century“ dizajna, kao što su jednostavnost, funkcionalnost, pročišćene linije i moderna estetika, želeli smo da stvaramo proizvode koji rezonuju sa vrednostima savremenog čoveka, olakšavajući njegovu svakodnevicu.