Unit 65 element fasada

Pošalji upit

Element fasada sastoji se od pojedinačnih prefabrikovanih modula, koji se gotovi dopremaju na gradilište i slažu sa unutrašnje strane objekta uz pomoć krana i bez montiranja skele.

Puna radionička priprema elemenata osigurava brzu montažu na objektu, jer je po postavljanju aluminijumskih kotvi na fasadu za dalji rad neophodan samo namenski kran ili dizalica za pozicioniranje elemenata i njihovo zaključavanje na poziciju. Način sklapanja i povezivanja fasadnih modula projektovan je tako da omogući diletaciju u svim ravnima bez ugrožavanja nosivosti fasade.

Tehnomarket

Tehnomarket je porodična kompanija osnovana 1990. godine. Naši proizvodi izvoze se u 44 zemlje na šest kontinenata. Osnovna delatnost kompanije je proizvodnja aluminijumskih profila procesom ekstruzije. Pored toga Tehnomarket je razvio i sopstvene sisteme za prozvodnju prozora i vrata, potkonstrukcija za ventilisane fasade i solarne panele, staklene fasade i unutrašnje pregrade. Tehnomarket je distributer Larson i Larcore kompozitnih panela u regionu, kao i distributer Equitone fiber cementnih ploča. Uslužne delatnosti plastifikacije profila, CNC, Alubender obrade panela, kao i veliki izbor pratećih proizvoda, poput grilja ili ograda, takođe su deo ponude.