Trpezarijska stolica Thina

Pošalji upit

Stolica Thina slavi razum i praktičnost. Svojom nenametljivom formom i laganom konstrukcijom, Thina donosi dah toplog minimalizma, stvorenog po meri modernog čoveka. Vrhunska udobnost prilikom dugog sedenja realizovana je kombinovanjem komfornog sedišta velike površine i specijalno dizajniranog naslona, postavljenog pod uglom, koji pruža optimalnu podršku kičmenom stubu.

Thina je vrlo prilagodljiva  –  od klasične trpezarijske stolice do najuspešnijeg komada komercijalnog projekta. Karakterističan ugao naslona i veća od očekivane površina za sedenje, pružaju izuzetnu udobnost i tako je čine savršenim dodatkom projektima gde se očekuju duga sedenja.

Varijacije

Stolice: srodni proizvodi

Floem

Brend „Floem“ je nastao kao rezultat spontanosti i ljubavi prema vrednostima koje smo kao autori međusobno delili. Polazeći od temelja skandinavskog i „mid-century“ dizajna, kao što su jednostavnost, funkcionalnost, pročišćene linije i moderna estetika, želeli smo da stvaramo proizvode koji rezonuju sa vrednostima savremenog čoveka, olakšavajući njegovu svakodnevicu.