Troslojni brodski pod Francuski slog

Pošalji upit

Otkrijte neodoljivu eleganciju sa našim TROSLOJNIM BRODSKIM PODOM u FRANCUSKOM SLOGU, koji donosi bezvremensku lepotu i sofisticiranost u svaki prostor. Ovaj pod se savršeno uklapa kako u moderne, tako i u tradicionalne enterijere, ističući eleganciju i karakter prostora.

Sa četiri dostupne klase – SELEKT, NATUR, NATUREL i RUSTIK, imate mogućnost da odaberete pod prema svojim preferencijama i potrebama prostora. 

Dužine variraju od 520 do 920 mm, dok su dostupne širine 90, 120 ili 140 mm, sa uglovima sečenja od 45 ili 60 stepeni. 

Na raspolaganju su Vam različite opcije završne obrade.

Podovi mogu biti brušeni, omogućavajući da se završna obrada po želji klijenata nanosi nakon ugradnje ili fabrički lakirani u nijansama po izboru. 

NESTA troslojni brodski pod u CHEVRON slogu takođe je pogodan za ugradnju preko sistema podnog grejanja, pružajući vam udobnost i toplinu u svakom trenutku.

Troslojni brodski pod: srodni proizvodi

Nesta parketi

NESTA d.o.o. je porodična firma sa iskustvom i tradicijom u proizvodnji i prodaji podnih obloga od masivnog drveta dužom od 25 godina. Kao dugogodišnji lideri na tržištu, ističemo se svojom stručnošću, predanim pristupom svakom klijentu, kao i garancijom vrhunske usluge uz najkvalitetnije proizvode.