Thina radni sto

Pošalji upit

Ovaj radni sto idealan je za sve koji uživaju u dugim satima rada. Zvuči neverovatno, ali uverićete se! Posebnost ovog proizvoda je u tome što je svaka strana jednako lepa, pa ga možete pozicionirati bilo gde u prostoru.

Imate na raspolaganju veliku fioku sa TIP-ON sistemom otvaranja, koja pruža dovoljno prostora za odlaganje svih vaših svezaka, rokovnika, olovaka i drugih sitnica, tako da će vaša radna površina uvek biti uredna.

Thina radni sto izrađen je isključivo od punog drveta hrasta ili oraha, što garantuje trajnost i dugovečnost. Ovaj sto trajaće decenijama, možete ga proslediti narednim generacijama, i uvek ćete biti ponosni na svoju kupovinu.

Floem

Brend „Floem“ je nastao kao rezultat spontanosti i ljubavi prema vrednostima koje smo kao autori međusobno delili. Polazeći od temelja skandinavskog i „mid-century“ dizajna, kao što su jednostavnost, funkcionalnost, pročišćene linije i moderna estetika, želeli smo da stvaramo proizvode koji rezonuju sa vrednostima savremenog čoveka, olakšavajući njegovu svakodnevicu.