Thina konzola

Pošalji upit

Ako tražite funkcionalan i elegantan komad nameštaja za svoj hodnik, predsoblje ili spavaću sobu, onda je Thina konzola savršen izbor za vas. Izrađena od punog drveta hrasta ili oraha, ova konzola predstavlja idealan dodatak vašem domu, koji će istovremeno naglasiti stil i praktičnost.

Thina konzola može se koristiti i kao toaletni stočić za šminkanje ili kao funkcionalan dodatak nekom kutku u vašem stanu koji želite maksimalno da iskoristite.

Kombinovanjem Thina konzole sa Around kružnim ogledalom, postići ćete savršen estetski i funkcionalni efekat u prostoru.

Izborom Thina konzole, dobićete komad nameštaja koji je izuzetno trajan i kvalitetan, kao i upečatljiv dizajn koji će privući pažnju posetilaca vašeg doma.

Komode: srodni proizvodi

Komoda Tetra

Floem

Floem

Brend „Floem“ je nastao kao rezultat spontanosti i ljubavi prema vrednostima koje smo kao autori međusobno delili. Polazeći od temelja skandinavskog i „mid-century“ dizajna, kao što su jednostavnost, funkcionalnost, pročišćene linije i moderna estetika, želeli smo da stvaramo proizvode koji rezonuju sa vrednostima savremenog čoveka, olakšavajući njegovu svakodnevicu.