Thina komoda sa fiokama

Pošalji upit

Thina komoda sa fiokama predstavlja spoj klasičnog dizajna i moderne funkcionalnosti, čineći je bezvremenskim izborom za svaki prostor. Prostrane fioke omogućavaju dovoljno prostora za odlaganje, tako da su vaši predmeti uvek uredno organizovani i lako dostupni. Bilo da tražite mesto za odlaganje odeće, posteljine ili drugih sitnica, Thina komoda zadovoljava sve potrebe modernog života.

Napravljena kompletno od punog drveta, sa velikim prostorom za skladištenje, ova komoda je idealan izbor za hodnike, dnevne sobe i spavaće sobe. Savršeno se uklapa sa Thina krevetom, Thina noćnim stočićima i ostalim komadima iz Thina kolekcije, stvarajući kohezivan i harmoničan izgled vašeg doma.

Komode: srodni proizvodi

Thina konzola

Floem

Komoda Tetra

Floem

Val komoda

Floem

Floem

Brend „Floem“ je nastao kao rezultat spontanosti i ljubavi prema vrednostima koje smo kao autori međusobno delili. Polazeći od temelja skandinavskog i „mid-century“ dizajna, kao što su jednostavnost, funkcionalnost, pročišćene linije i moderna estetika, želeli smo da stvaramo proizvode koji rezonuju sa vrednostima savremenog čoveka, olakšavajući njegovu svakodnevicu.