TENUES Cizeta stolica

Pošalji upit

Koncept stolice Tenues nastaje u želji da se stvori elegantna i udobna stolica, koja svojim dizajnom aludira na velike art deko majstore prve polovine 20. veka, zamišljajući kakva bi danas bila njihova interpretacija nameštaja za hotel ili restoran. Pažnja je posvećena udobnosti i detaljima, poput topline drveta i kombinacije boja, koji asociraju na stilske pravce iz ranijih perioda.

Baza stolice je od punog bukovog drveta, sa mesinganim metalnim delovima u dnu nogara, koji su ujedno i njihova zaštita. Dostupna kao stolica ili polufotelja (stolica sa rukohvatima). Klijent bira nijansu bajca drveta i tapacirung.

Stolice: srodni proizvodi

Cizeta: srodni proizvodi

Eurokancom

Iza nas su decenije bogatog iskustva, najpre u trgovini mašinama i nameštajem, koja je dovela do uspešne sopstvene proizvodnje, a potom i do konačnog preusmeravanja na distribuciju iz Italije – zemlje stila, umetnosti, kreativnosti i odmerene doze strasti. Upravo ove karakteristike u svom radu „prepisujemo“ od čuvene „čizme“ i primenjujemo ih kao nepisane standarde u odnosu prema poslu.