T Fence

Pošalji upit

Aluminijumske ograde T Fence su izdržljive, jednostavne za postavljanje i dolaze u različitim dizajnima. Bez obzira na to da li projekat zahteva tradicionalnu ogradu, modernu ogradu za postizanje privatnosti ili nešto između, dostupne T Fence aluminijumske ograde pružaju odgovarajuće rešenje za sve tipove projekata.

Sistem podržava tri tipa ograda: jednokrilne i dvokrilne okretne, kao i klizne. Konstruktivni elementi omogućuju i izradu kapija velikih dimenzija, gde okretna kapija može imati širinu krila od 900 do 1300mm, uz maksimalnu visinu od 2000mm, dok klizne kapije mogu imati maksimalnu površinu od 9m2.

Tehnomarket

Tehnomarket je porodična kompanija osnovana 1990. godine. Naši proizvodi izvoze se u 44 zemlje na šest kontinenata. Osnovna delatnost kompanije je proizvodnja aluminijumskih profila procesom ekstruzije. Pored toga Tehnomarket je razvio i sopstvene sisteme za prozvodnju prozora i vrata, potkonstrukcija za ventilisane fasade i solarne panele, staklene fasade i unutrašnje pregrade. Tehnomarket je distributer Larson i Larcore kompozitnih panela u regionu, kao i distributer Equitone fiber cementnih ploča. Uslužne delatnosti plastifikacije profila, CNC, Alubender obrade panela, kao i veliki izbor pratećih proizvoda, poput grilja ili ograda, takođe su deo ponude.