Stosa Aliant kuhinje

Pošalji upit

Stosa Aliant kuhinje su kombinacija estetike i organizacije, u stanju da se izraze na različite načine kako bi stvorile raznovrsna rešenja: od sofisticiranih linearnih kuhinja sa transparentnim staklom, sve do elegantnih rešenja u skladu sa dnevnim boravkom. Rezultat je robusna, ali prefinjena kuhinja snažnog karaktera.

Kod Aliant kuhinja, materijali su apsolutne zvezde: staklo, koje daje dubinu bojama i lakoću domu, dodajući vrednost svakom prostoru kada se koristi u svoje dve verzije, transparentne i neprozirne, i poigravajući se refleksijom; HPL koji je, kao laminat visokih performansi, istovremeno jak i višefunkcionalan i može se koristiti za kreiranje neprekidnih površina sa savršeno integrisanim sudoperom i pločom za kuvanje, za odličan vizuelni efekat.

Konačno, tu je Neolith®, veštački sinterovani kamen napravljen od 100% prirodnih sirovina, u kome se elegancija i izdržljivost spajaju u proizvod sa jedinstvenim karakteristikama.

Stosa: srodni proizvodi

Kuhinje: srodni proizvodi

Kabinet Plus

Iza nas je 15 godina uspješnog rada na uređenju enterijera. Predstavljamo vodeće svjetske brendove u opremanju stambenih i poslovnih prostora.