Slike od mahovine

Pošalji upit

Slika od mahovine oživljava prostor u kom se nalazi. Predstavlja savršen detalj koji privlači pažnju, bilo to u vašem domu ili poslovnom prostoru.

Slike od mahovine dostupne su u različitim vrstama mahovine, bojama i veličinama. Pored standardnih dimenzija koje imamo u ponudi, možete odabrati sliku od mahovine po meri. Jednostavno izaberite vrstu mahovine, dimenziju, boju, oblik i veličinu rama.

Mossart

Mossart je brend osnovan 2020. u Beogradu, a nastao kao sinteza ljubavi prema prirodi i umetnosti. Kroz posvećenost unikatnom dizajnu i najvišem kvalitetu izrade stvaramo jedinstvene zelene zidove izrađene od 100% prirodne mahovine, bez potrebe za održavanjem. Pored zelenih zidova,  u našoj ponudi možete naći i druge proizvode unutrašnje dekoracije, pažljivo kreirane prema vašim potrebama, poput slika, logoa, stolova, ali i drugih instalacija gde je granica samo vaša mašta. Saradnja koju smo ostvarili sa domaćim i stranim kompanijama predstavlja potvrdu kvaliteta našeg rada, a prostori koji su nekada bili obični sada su zelene oaze mira i izvor inspiracije.