Slide sistem kliznih prozora i vrata

Pošalji upit

Tehnomarket Slide serija nudi 3 aluminijumska sistema namenjena izradi kliznih prozora i balkonskih vrata. Opcije profila sa i bez termo prekida, omogućuju primenu Slide sistema u raznim klimatskim uslovima i apliciranje na spoljim i unutrašnjim delovima objekata.

Slide H28

Sistem je namenjen izgradnji u mestima sa blažom klimom, bez većih temperaturnih oscilacija tokom dana i godine, stoga je bez termo prekida i prihvata jednostruko ili dvostruko staklo. 

Slide T45 

Sistem je namenjen višim zahtevima u izolaciji, podrazumeva prekid termo mosta poliamidnim trakama i nudi ispunu sa dvoslojnim staklom. 

Slide T67 

Ovaj sistem je najnapredniji i dizajniran je za veoma visoke zahteve u pogledu izolovanosti elemenata, pa iz tog razloga, pored integrisanih poliamida veće širine, poseduje i dopunske sunđeraste ispune unutar profila štoka i krila, uz prihvat dvoslojnih i troslojnih staklo paketa.

Projekti koji koriste ovaj proizvod

Tehnomarket

Tehnomarket je porodična kompanija osnovana 1990. godine. Naši proizvodi izvoze se u 44 zemlje na šest kontinenata. Osnovna delatnost kompanije je proizvodnja aluminijumskih profila procesom ekstruzije. Pored toga Tehnomarket je razvio i sopstvene sisteme za prozvodnju prozora i vrata, potkonstrukcija za ventilisane fasade i solarne panele, staklene fasade i unutrašnje pregrade. Tehnomarket je distributer Larson i Larcore kompozitnih panela u regionu, kao i distributer Equitone fiber cementnih ploča. Uslužne delatnosti plastifikacije profila, CNC, Alubender obrade panela, kao i veliki izbor pratećih proizvoda, poput grilja ili ograda, takođe su deo ponude.