Shadows

Pošalji upit

Kolekcija Shadows inspirisana je oblikom svetiljki koja su se nalazile u francuskim ateljeima, pa njena forma predstavlja omaž tom nasleđu. Shadows svetiljke proizvode se kao kombinacija ručno duvanog stakla i ručno izrađenog drveta, dok je njen klasičan oblik stvorio svetiljku neprolazne elegancije.

Kolekcija se sastoji iz četiri različita viseća svetla, upečatljiva sama koliko i u kompozicijama. Čiste konture i završna obrada naglašeni su skrivenim izvorom svetlosti. Kolekcija je posebna ne samo po svom širokom spektru opcija boja stakla, završnih obrada i vrsta drveta, već i po tome što se svetla mogu kombinovati u setove prema zahtevima kupaca.

Namenjeni su upotrebi u  enterijeru i, zahvaljujući višestrukim mogućnostima kombinovanja, prikladni su za širok spektar instalacija. Visilice Shadows kolekcije imaju posebne integrisane konektore, koje je razvio Brokis kako bi se olakšala instalacija i čišćenje.

Dizajn: Lucie Koldova & Dan Yeffet

Mermeta

Mermeta pruža punu podršku investitorima i arhitektama u realizaciji svakog segmenta enterijera. Naša primarna delatnost je primena mermera, granita, kvarca i oniksa u enterijeru, koju smo upotpunili osnovnim elementima za enterijer poput garnitura, kuhinja, trpezarija, spavaćih soba i baštenskog nameštaja. Zastupamo brendove rasvete, kamina, vinskih vitrina, elektro galanterije, tapeta i smart home sistema, kao i bogati asortiman dekorativnih detalja koji će svaki prostor učiniti jedinstvenim.