Scavolini Mia kuhinja

Pošalji upit

MIA kuhinja rezultat je dvogodišnje saradnje između Scavolini i renominranog kuvara nagrađivanog Mišelinovom zvezdom. Jedinstveni projekat koji donosi karakteristike kuhinje velikih majstora u vaš dom.

Mnogi "sastojci" se spajaju kako bi se stvorio ovaj "ukusan" i udoban kuhinjski prostor prilagođen vašim potrebama, u kom ćete moći da unapredite svoje kulinarske veštine: ekskluzivan dizajn ručki, nove završne obrade (Pinstripe Oak dekorativni melamin, Dark Steel, Stopsol staklo i Clay Biomalta), i impresivan Line System koji omogućava funkcionalna i sofisticirana prilagođavanja.

Ali, pre svega, nova modularnost elemenata, koja povećava kapacitet donjih i gornjih segmenata. Dodatne pogodnosti koje su uključene, poput vakuum fioke sa novom funkcijom mariniranja i lampe za održavanje toplote hrane, povećavaju želju i ljubav prema kuvanju skrivenu u svakome od nas: tehnologija koja daje dodir sofisticiranosti prilikom svakodnevnog kuvanja.

Dizajn: Carlo Cracco

Scavolini: srodni proizvodi

ROOM

Room je studio za projektovanje i opremanje enterijera koji nudi proizvode savremenog dizajna, visoke funkcionalnosti i vrhunskog kvaliteta.