Scavolini Libra kuhinja

Pošalji upit

Ako se elegancija ogleda u detaljima, u stalnoj potrazi za funkcionalnošću i u harmoniji silueta, Libra je savršeno ostvarenje toga.

Libra kolekciju karakteriše visok nivo estetike, koji proističe iz dizajna vrata debljine 22 mm i jedinstvenih, ekskluzivnih završnih obrada dostupnih u tri sedefaste boje – kombinacija koja svakom rešenju pruža svedeni i savremeni šarm.

Nove boje dopuna su sjajnoj i mat lakiranoj paleti, i dostupne su u karakterističnoj vertikalnoj verziji, kao i u horizontalnoj pogodnoj za staklene fronte. Tako se mogu kreirati različite kombinacije, stimulišući taktilne i vizuelne senzacije. Moguće je dobiti identičan ton u ugrađenim profilima za vrata i soklama, kako bi se sve slagalo sa vratima i ostalim površinama.

Pažnja je usmerena na detalje i ogleda se upotrebi otvorenog profila vrata, koji, osim što je funkcionalan element, daje lakoću siluetama i garantuje neprekinute frontove, čime se osigurava da završne obrade savršeno dolaze do izražaja.

Scavolini: srodni proizvodi

ROOM

Room je studio za projektovanje i opremanje enterijera koji nudi proizvode savremenog dizajna, visoke funkcionalnosti i vrhunskog kvaliteta.