Rolo zavese

Pošalji upit

Rolo zavese su jedan od najefikasnijih i napraktičnijih mehanizama za zaštitu od sunca, a zbog jednostavnosti upotrebe i održavanja, kao i sve većeg izbora boja i dezena, doživele su ekspanziju na domaćem i svetskom tržištu.

Sastoje se od platna i mehanizma za upravljanje. Kada je reč o mehanizmu, sistem podizanja može biti pomoću lančića ili putem daljinskog upravljanja i elektromotora. Mogu se montirati u plafon, na zid iznad prozorskog ili balkonskog otvora ili na samu stolariju.

U ponudi je bogat asortiman raznih vrsta materijala, poput black-out platna, čija je glavna karekteristika delimično ili totalno zamračenje prostorije, te screen materijala, koji mogu biti različite debljine i razlicitih nivoa propustljivosti svetlosti i transparentnih platna.

Rolo zavese su odlično rešenje za poslovne prostore (banke, kafiće, restorane, hotele, javne ustanove…), kao i za stambene prostore. U poređenju sa klasičnim zavesama karakteriše ih anti-alergeno svojstvo, ne skupljaju prašinu i mirise, pa su umnogome lakše za održavanje.

Zavese i garnišne: srodni proizvodi

Mega Concept

Mega Concept već dugi niz godina predstavlja vodeću kompaniju u polju opremanja enterijera. Pored sopstvene proizvodnje, uvoza i distribucije proizvoda, naša kompanija pruža usluge opremanja stanova, kuća, poslovnih prostora, javnih objekata i hotela – po sistemu ključ u ruke.