Rolo i zebra sistemi

Pošalji upit

Rolo i zebra sistemi

Roloi su sistemi sa vertikalnim pomeranjem. Njihovo pomeranje omogućava perla – lačić postavljen na jednom kraju tog sistema (levo ili desno, prema želji klijenta).

U standardnoj opremi, lačić – ’’perla’’ je bele boje. Dostupne boje su i metalna i crna.

Roloi mogu biti i na elektro pogon, čije pomeranje omogućava taster ili daljinski upravljač (jednim upravljačem moguće je pomeriti i nekoliko roloa istovremeno).

Platna za roloe proizvode se od vlakana koje odbijaju svu toplotu i imaju anti-refleks zaštitu, te su pogodni za javne ili kancelarijske objekte.

Zebra – dan/noć

Ovi sistemi zbog svoje dekorativnosti imaju sve veću primenu. Zebra ili dan/noć sistemi pomeraju se vertikalno. Njhovim minimalnim pomeranjem dobijamo veću ili manju prosvetljenost u prostoru.

Prave se od vinilnih materijala sa poprečnim – horizontalnim poljima (štraftama), gde je jedno polje više, a sledeće polje manje prozračno ili potpuno neprozračno.

Njihovo vertikalno pomeranje omogućava perla koja je postavljena na jednom kraju sistema, a klijent bira stranu na kojoj će perla biiti postavljena.

Zbog materijala, tj. platna, ovakvi sistemi su primenljivi u gotovo svim prostorijama, pa čak i u onim u kojima ima dosta vlage (kupatila) ili isparenja (kuhinje).

Trend u svojoj ponudi ima veliki izbor različitih dezena, boja i tekstura.

Trend

Trend je porodična firma osnovana 1989. godine u Beogradu. Počeli smo kao pioniri na srpskom tržištu, nudeći visokokvalitetne dizajnerske zavese i draperije. 30 godina kasnije, iz male porodične firme od troje zaposlenih, prerasli smo u kompaniju koja zapošljava više od 40 ljudi i pruža usluge na internacionalnom nivou. Danas nudimo rešenja po sistemu ključ u ruke iz oblasti zavesa, draperija, tapeta, mebl štofa i raznih vrsta motorizovanih sistema.