Puro floor

Pošalji upit

Puro Floor je podna lampa, član Puro familije koja nudi različite konfiguracije rasvetnih tela sastavljenih od osnovnog elementa – cevi od opalnog stakla. Puro Floor je dostupan u dve veličine u mat opalnom ili dim-sivom staklu, a u okviru jedne lampe moguće je kombinovati cevi različitih boja. Baza lampe proizvodi se od metala, a lampa je dostupna u dve visine – 135 cm i 155 cm.

Puro Floor lampa namenjena je opremanju prostora različitih namena - poslovnim, ugostiteljskim prostorima, buticima, izložbenim prostorima.

Dizajn: Lucie Koldova

Mermeta

Mermeta pruža punu podršku investitorima i arhitektama u realizaciji svakog segmenta enterijera. Naša primarna delatnost je primena mermera, granita, kvarca i oniksa u enterijeru, koju smo upotpunili osnovnim elementima za enterijer poput garnitura, kuhinja, trpezarija, spavaćih soba i baštenskog nameštaja. Zastupamo brendove rasvete, kamina, vinskih vitrina, elektro galanterije, tapeta i smart home sistema, kao i bogati asortiman dekorativnih detalja koji će svaki prostor učiniti jedinstvenim.