Prozorski sistem SlimLine 38

Pošalji upit

Lako, elegantno i udobno.

Savršeno rešenje za savremenu arhitekturu i obnovu prozora sa čeličnim okvirom.

SL 38 je sistem prozora sa unutrašnjim i spoljašnjim otvaranjem koji pruža visoku izolaciju i kombinuje eleganciju i udobnost uz jedinstveni dizajn. Ovaj poseban, vitki čelični izgled je savršeno rešenje za modernu arhitekturu i obnavljanje prozora sa čeličnim okvirom, poštujući originalni dizajn ali nudeći unapređeno rešenje za očuvanje toplote.

Sistem SL 38 je dostupan u 3 varijante dizajna, Classic, Ferro i Cubic, da savršeno odgovara arhitektonskom aspektu zgrade. Prozori i vrata mogu biti opremljeni dvostrukim i trostrukim staklom bez gubitka ultra tankog izgleda.

U kombinaciji sa svojim vrhunskim izolacionim mogućnostima, sistem pruža savršenu harmoniju između izdržljivog materijala, čistog dizajna i zahtevnih arhitektonskih izazova.

Projekti koji koriste ovaj proizvod

Prozori: srodni proizvodi

Reynaers Aluminium

Reynaers Aluminium je vodeća evropska kompanija specijalizovana za razvoj i marketing inovativnih i održivih aluminijumskih rešenja za prozore, vrata i fasade. Zajedno sa našim partnerima, fokusiramo se na stvaranje energetski efikasnih, odgovorno napravljenih proizvoda koji čine razliku za domove, zgrade i ljude kojima služe.