Prozorski sistem MasterLine 10

Pošalji upit

Prozorski sistem za niskoenergetske zgrade.

Bez kompromisa. Kombinacija dizajna, udobnosti i najboljeg učinka izolacije.

Prozori MasterLine 10 su dizajnirani za današnje i buduće građevinske trendove: zgrade sa niskom potrošnjom energije, maksimalni pristup dnevnom svetlu, vrhunske performanse i bezbedni domovi.

Ponuda proizvoda MasterLine 10 prozora je zaista jedinstvena po svojoj primenljivosti: čitav niz ramova, spojnih profila sa kliznim i fasadnim sistemima, ali i sloboda dizajna koja se nudi sa asortimanom profila Renaissance i Deco. Prozori se nude sa sertifikatom za pasivno stanovanje.

MasterLine 10 koristi mnoge iste artikle kao i kod MasterLine 8 prozora: ugaone spojnice, gume za zastakljivanje i takođe istu centralnu gumu koja obezbeđuje iste performanse, efikasnost proizvodnje i postojanost.

Sve navedeno čini MasterLine 10 idealnim rešenjem za privatne, kao i javne projekte.

Prozori: srodni proizvodi

Reynaers Aluminium

Reynaers Aluminium je vodeća evropska kompanija specijalizovana za razvoj i marketing inovativnih i održivih aluminijumskih rešenja za prozore, vrata i fasade. Zajedno sa našim partnerima, fokusiramo se na stvaranje energetski efikasnih, odgovorno napravljenih proizvoda koji čine razliku za domove, zgrade i ljude kojima služe.