Prozorski sistem ConceptSystem 77

Pošalji upit

Optimizovana bezbednost i udobnost.

Optimalan odnos vrednosti za novac.

ConceptSystem 77 je prilagodljiv prozorski sistem koji dopunjuje skoro svaki građevinski projekat zahvaljujući brojnim opcijama dizajna. Kompatibilni sa različitim nivoima otpornosti na provalu, aluminijumski prozori nude sigurno i elegantno rešenje. Pored toga što su otporni na provalu, ConceptSystem 77 visokokvalitetni prozori dolaze i u varijantama otpornim na metke i vatru.

Sa svojim različitim opcijama dizajna, prozori mogu odgovarati različitim tipovima zgrada i svim aktuelnim arhitektonskim trendovima. Standardni funkcionalni dizajn, sofisticirana varijanta Softline i suptilna verzija Hidden Vent daju arhitektama širok izbor za kreiranje zaista jedinstvenih projekata. Zahvaljujući velikom broju tipova otvaranja, mogućnosti dizajna zaista izgledaju beskrajne.

Concept System 77 je sistem prozora koji pruža visoku izolaciju i ispunjava zahteve u vezi toplotne izolacije, stabilnosti i bezbednosti. To je idealno rešenje za velike i zahtevne projekte gde je odnos cene i učinka presudan.

Projekti koji koriste ovaj proizvod

Prozori: srodni proizvodi

Reynaers Aluminium

Reynaers Aluminium je vodeća evropska kompanija specijalizovana za razvoj i marketing inovativnih i održivih aluminijumskih rešenja za prozore, vrata i fasade. Zajedno sa našim partnerima, fokusiramo se na stvaranje energetski efikasnih, odgovorno napravljenih proizvoda koji čine razliku za domove, zgrade i ljude kojima služe.