PG160P Santorini bioklimatska pergola

Pošalji upit

SMARTIA PG160P Santorini je inovativni, izuzetno izdržljiv sistem za izvanredne bioklimatske pergole, pružajući idealna rešenja za eksterijere. Ovo je vrlo verovatno jedini sistem samostojećih pergola (bez zidne montaže) koji može pokriti površinu do 50 m2 sa samo četiri stuba.

Dodavanjem samo dva stuba, ova površina može se čak udvostručiti (pokrivenost površine do 100 m2 sa samo 6 stubova), i to bez uticaja na elegantan i minimalistički dizajn pergole.

Rotirajuće lamelice za podesivu senku i zaštitu od lošijih vremenskih uslova, kao i različita dodatna oprema, odražavaju bioklimatsku filozofiju sistema i obezbeđuju odlične životne uslove tokom čitave godine.

Prednosti:

  • Efikasna zaštita od sunca, kiše, snega i drugih vremenskih uslova
  • Kontrolisani životni uslovi zahvaljujući bioklimatskoj filozofiji i integraciji bočnih elemenata, kao što su klizni stakleni sistemi, ZIP- platna, roletne, LED…
  • Izuzetno robusne konstrukcije, čije dimenzije mogu biti do 7,5 x 7,5 m sa samo četiri stuba
  • Najsavremenija oprema, poput patentiranog skrivenog i bešumnog mehanizma i integrisanih sistema za automatizaciju
  • Visoka estetika i minimalistički dizajn, sa pažnjom posvećenom svakom detalju
  • Veliki raspon rešenja, sa mogućnošću prilagođavanja i proširivanja u skladu sa potrebama.

Sistemi za zaštitu od sunca: srodni proizvodi

Alumil

Sa više od 30 godina iskustva i 3000 zaposlenih, u projektovanju i proizvodnji arhitektonskih aluminijumskih sistema, ALUMIL je jedna od najnaprednijih kompanija na globalnom nivou, koja poseduje najsavremenije proizvodne linije u svojih 12 fabrika u Evropi.