Origami

Pošalji upit

Savijanje papira je drevna umetnička veština u Japanu koja se zove Origami, kojom je inspirisana ova serija vaza koja nosi isto ime. Imitirajući dva papira presavijena jedan prema drugom, vaze na prefinjen i razigran način slave Origami tehniku, gde se meko susreće sa oštrim.
Kao što je slučaj sa origami papirom, potrebno je strpljenje da bi se istinski savladao ovaj metod izrade, te je bilo potrebno nekoliko pokušaja da se postigne trenutni okrugli oblik niskog pada i tanki otvor vaza. Kako se radi o ručno glaziranom proizvodu od prirodnog materijala, boje mogu neznatno da variraju i pošto on nije 100% vodootporan, priložena je torba za sveže cveće.

Dizajnirali Kristian Sofus Hansen i Tommy Hyldahl.

Materijali: keramika

V 45 | Š 25 | D 45
V 25 | Š 13.5 | D 25

Mermeta

Mermeta pruža punu podršku investitorima i arhitektama u realizaciji svakog segmenta enterijera. Naša primarna delatnost je primena mermera, granita, kvarca i oniksa u enterijeru, koju smo upotpunili osnovnim elementima za enterijer poput garnitura, kuhinja, trpezarija, spavaćih soba i baštenskog nameštaja. Zastupamo brendove rasvete, kamina, vinskih vitrina, elektro galanterije, tapeta i smart home sistema, kao i bogati asortiman dekorativnih detalja koji će svaki prostor učiniti jedinstvenim.