OF100 staklene ograde

Pošalji upit

Sistem ograda OF100 namenjen je za izradu staklenih ograda bez vertikalnih aluminijumskih profila, koji istovremeno nudi potpunu transparentnost i neprekidan pogled a pritom zadržava visok nivo sigurnosti prema važećim evropskim sigurnosnim standardima.

Široka ponuda profila omogućava različite vrste ugradnje poput ugradnje na pod, ugradnje bočno na konstrukciju, kao i, koristeći minimalni profil, ugradnju na parapet.

Osnovna konstrukcija OF100 sastoji se od horizontalnih aluminijskih profila u kontinualnoj verziji ili u obliku stopa (dužine 150 mm ili 300 mm) posebno dizajniranih za prihvat lameliranog sigurnosnog stakla različitih debljina (od 8.8.2 do 10.10.4).

Sistem ograda OF100 namenjen je za ugradnju u različite vrste prostorija (balkoni, stepeništa, terase, dvorane, gledališta i sl.) što ga čini idealnim rešenjem za hotele, tržne centre, javne objekte i moderne rezidencijalne objekte.

Po želji je moguća i ugradnja rukohvata različitih oblika. Zahvaljujući korišćenju materijala koji su postojani u raznim vremenskim uslovima OF100 otporan je na vremenske i ostale uticaje uključujući i uslove u priobalnima područjima.

Tehničke karakteristike:

  • veoma brza i jednostavna instalacija (bez obrade stakla)
  • jednostavno održavanje
  • dugotrajnost i otpornost na vremenske uticaje
  • posedovanje sertifikata prema normi EN 1991-1-1 za statičko i dinamičko opterećenje, što omogućava ugradnju sistema OF100 u prostorije kategorija: A, B, C1, C2, C3, C4, C5 i D prema Eurokodu 1
  • inovativan način fiksiranja stakla pomoću PVC klinova unutar aluminijskog profila
  • široka paleta boja prema RAL karti zajedno s različitim vrstama eloksaže aluminijskih profila i imitacijama drveta ili kamena
  • mogućnost ugradnje LED trake ispod stakla što pruža jedinstveno osvetljenje ogradnog sistema

Ograde: srodni proizvodi

Feal

FEAL je regionalni lider u dizajnu, proizvodnji i distribuciji aluminijumskih sistema za arhitektonsku upotrebu, kao i aluminijumskih profila za druge industrije. Osnovna prednost FEAL-a je što poseduje sisteme za kompletno „oblačenje“ Vašeg objekta, počev od prozora, vrata i staklenih fasada, sistema zaštite od sunca, svih tipova ventilisanih fasada, staklenih i aluminijumskih ograda, do unutrašnjih pregrada.