Normann Copenhagen Circus tabure

Pošalji upit

Cirkus crpi inspiraciju od marokanskih kožnih taburea, čiji je fokus na ručnom radu i konstrukciji. Dizajner Simon Legald istražio je dizajnersku konstrukciju i igrao se sa detaljima.

Tradiciionalni patchwork uzorci zamenjeni su jednostavnim i čistim trougaonim motivom, davajući tabureu savremen izgled. Cirkus je razigran, ali istovremeno sofisticiran dodatak svakom nameštaju.

Dizajner Simon Legald kaže: "Volim da detaljno radim na konstrukciji dizajna kako bih postigao optimalnu funkcionalnost. Cirkus je napravljen od dve različita vrste pene: čvrste pene da održi oblik donjeg dela taburea i mekše pene u gornjem segmentu, da pruži odličnu udobnost sedenja. Cirkus menja utisak koji ostavlja u zavisnosti od toga sa čim ga kombinujete."

Projekti koji koriste ovaj proizvod

Normann Copenhagen: srodni proizvodi

Block kolica

NITEA

Drape fotelja

NITEA

NITEA

Kompanija NITEA, verujući u jednostavnost koja teži savršenstvu, već više od 25 godina sa ponosom predstavlja vanvremenske modele nameštaja čija su inovativnost, kreativni utisak, tehnologija izrade i funkcionalnost obeležili revolucionarne momente modernog dizajna.