Nordic dvosed

Pošalji upit

Kroz prizmu bezvremenskog dizajna, koji neće gubiti na lepoti i funkcionalnosti u decenijama pred nama, sa jasnim skandinavskim pečatom i snažnim akcentom na komforu i skladu.

Zakrivljen naslon istražuje mogućnosti punog drveta, dok stabilna ergonomska konstrukcija i jastuci punjeni sunđerima različite gustine pružaju maksimalnu udobnost.

Koncept Nordic sofe realizovan je u vidu fotelje, dvoseda, troseda koji se mogu koristiti zasebno ili se međusobno kombinovati. Veran je saputnik onih koji se često sele jer se, radi lakšeg prenošenja, sa lakoćom može rastavljati i sastavljati. Vrstu drveta, boju i dezen mebl štofa možete birati sami.

Floem

Brend „Floem“ je nastao kao rezultat spontanosti i ljubavi prema vrednostima koje smo kao autori međusobno delili. Polazeći od temelja skandinavskog i „mid-century“ dizajna, kao što su jednostavnost, funkcionalnost, pročišćene linije i moderna estetika, želeli smo da stvaramo proizvode koji rezonuju sa vrednostima savremenog čoveka, olakšavajući njegovu svakodnevicu.