Multipor

Pošalji upit

Mineralne termoizolacione ploče

Multipor mineralne termoizolacione ploče su masivan, monolitan i potpuno prirodan termoizolacioni materijal. Proizvedene su od sirovina kreča, peska, cementa i vode te kao takve predstavljaju ekološku alternativu konvencionalnim termoizolacionim materijalima.

Multipor je termoizolacioni materijal sa brojnim prednostima u odnosu na do sada korišćene materijale slične namene.

Multipor je negoriv, poseduje A1 klasu negorivosti i izuzetno je paropropustan te sprečava zadržavanje vlage, stvaranje buđi i kondenza. Zahvaljujući svom prirodnom sastavu Multipor ploče obezbeđuju vrhunsku termoizolaciju, dok istovremeno omogućavaju zidovima da „dišu“, obezbeđujući prijatnu mikroklimu u vašem domu.

Multipor ploče su izuzetno lagane, jednostavne za obradu i ugradnju. Idealne su za primenu na svim pozicijama objekta, a posebno su pogodne za smanjenje termo mostova u zonama armiranobetonskih stubova, greda i ploča u konstrukciji.

Xella

Xella Srbija deo je međunarodne nemačke kompanije Xella Group, koja u Srbiji posluje od 2005 godine. Sa 75 pogona u 16 zemalja i organizovanom prodajom u više od 22 zemalje, Xella je jedan od svetskih lidera u građevinskoj industriji.