Logo od mahovine

Pošalji upit

Logo vaše kompanije izrađujemo od najkvalitetnije nordijske mahovine, a naš kreativni tim predložiće vam kombinacije boja, veličina i motiva koji će najvernije i najefektnije predstaviti vaš identitet. Jedinstveni postupak stabilizacije mahovine učiniće logo trajno svežim i prirodnim.

Zaposlenima i svima koji dolaze kod vas, odabirom ovakvog logoa, pružićete komad prirode u svakodnevnom okruženju koji neće iziskivati posebnu negu. Na taj način, povezujemo vaš biznis sa prirodom u nameri da podstaknemo na razmišljanje o potrebi očuvanja životne sredine.  

Mahovina se idealno uklapa u sve prirodne i veštačke materijale, i podjednako efektno će izgledati na betonskom ili zidu od cigle, na metalnoj ili drvenoj podlozi, kao i na staklu.

Čitav logo može biti od mahovine ili u kombinaciji materijala, na primer logo od materijala kao što su drvo i foreks, a mahovina okolo.

Mossart

Mossart je brend osnovan 2020. u Beogradu, a nastao kao sinteza ljubavi prema prirodi i umetnosti. Kroz posvećenost unikatnom dizajnu i najvišem kvalitetu izrade stvaramo jedinstvene zelene zidove izrađene od 100% prirodne mahovine, bez potrebe za održavanjem. Pored zelenih zidova,  u našoj ponudi možete naći i druge proizvode unutrašnje dekoracije, pažljivo kreirane prema vašim potrebama, poput slika, logoa, stolova, ali i drugih instalacija gde je granica samo vaša mašta. Saradnja koju smo ostvarili sa domaćim i stranim kompanijama predstavlja potvrdu kvaliteta našeg rada, a prostori koji su nekada bili obični sada su zelene oaze mira i izvor inspiracije.