Lineal sistem za prozore i vrata

Pošalji upit

Lineal je energetski efikasna serija prozora i vrata sertifikovanog kvaliteta. Aluminijumski sistem Lineal dostupan je u vise varijanti: aluminijum, drvo-aluminijum sa ekstremnim koeficijentima provodljivosti i Lineal sa skrivenim krilom.

Prednosti sistema su izuzetna zaštita od buke kao i ušteda 40% energije u prostoru.

Lineal Therm 77 

Čist aluminijum

Sistem Lineal Therm 77 dizajniran je da zadovoljava savremene zahteve na polju energetske efikasnosti, kao i ostale uslove nepohodne za bezbedan i udoban radni i životni prostor u urbanim sredinama.

Termoizolacione karakteristike: Uf≈1,40W/m²K, odnosno Uw≈0,96W/m²K.

Lineal Block 

Sveden dizajn

Postojeća energetski efikasna serija prozora i vrata Lineal unapređena je novom varijacijom sistema Block, koja nudi opciju skrivenog krila, kao odgovor na zahteve za svedenim modernim dizajnom.

Vizuelna razlika između fiksnih i pokretnih polja ne postoji, te je time omogućen minimalistički izgled prozorskih elemenata.

Lineal W-Therm 104 

Energetska efikasnost 

Idealna kombinacija postojanog i čvrstog aluminijuma i plemenitog drveta, kao unutrašnje obloge, za rezultat daje prozore vrhunskog izgleda i kvaliteta. Kao podsistem sa najboljim karakteristikama poseduje svojstva naglašene izolacije, sa mogućnošću postizanja Uw=0,79W/m²K (uz primenu troslojnog stakla Ug=0,5 W/m²K). U ponudi je više vrsta i boja drveta.

Projekti koji koriste ovaj proizvod

Tehnomarket

Tehnomarket je porodična kompanija osnovana 1990. godine. Naši proizvodi izvoze se u 44 zemlje na šest kontinenata. Osnovna delatnost kompanije je proizvodnja aluminijumskih profila procesom ekstruzije. Pored toga Tehnomarket je razvio i sopstvene sisteme za prozvodnju prozora i vrata, potkonstrukcija za ventilisane fasade i solarne panele, staklene fasade i unutrašnje pregrade. Tehnomarket je distributer Larson i Larcore kompozitnih panela u regionu, kao i distributer Equitone fiber cementnih ploča. Uslužne delatnosti plastifikacije profila, CNC, Alubender obrade panela, kao i veliki izbor pratećih proizvoda, poput grilja ili ograda, takođe su deo ponude.