Larcore

Pošalji upit

Larcore predstavlja saćasti kompozitni panel većih dimenzija u odnosu na klasične, sa unapređenom vatrootpornošću, povećanom krutosti, ali uz zadržavanje lakoće panela, njihove obrade i montaže. Ovaj panel u potpunosti je netoksičan i reciklira se, odličan je izolator, što ga svrstava u grupu materijala sa visokim stepenom energetske efikasnosti.

Dostupni su u debljinama od 5,5 – 40mm, mada se za potrebe oblaganja fasada najčešće koriste Larcore paneli debljine 8-14mm. Maksimalna širina ide i do 2m, a dužina do 9m.

Tehnomarket

Tehnomarket je porodična kompanija osnovana 1990. godine. Naši proizvodi izvoze se u 44 zemlje na šest kontinenata. Osnovna delatnost kompanije je proizvodnja aluminijumskih profila procesom ekstruzije. Pored toga Tehnomarket je razvio i sopstvene sisteme za prozvodnju prozora i vrata, potkonstrukcija za ventilisane fasade i solarne panele, staklene fasade i unutrašnje pregrade. Tehnomarket je distributer Larson i Larcore kompozitnih panela u regionu, kao i distributer Equitone fiber cementnih ploča. Uslužne delatnosti plastifikacije profila, CNC, Alubender obrade panela, kao i veliki izbor pratećih proizvoda, poput grilja ili ograda, takođe su deo ponude.