Konfigurator modularnih 3D proizvoda

Pošalji upit

Namenjeno za kompleksnije i modularne proizvode.

Konfigurator modularnih 3D proizvoda je sofisticirani alat koji omogućava korisnicima da interaktivno dizajniraju i personalizuju kompleksne proizvode koji se sastoje od modularnih delova, pri čemu se koristi trodimenzionalni (3D) model za vizualizaciju.

Ovaj alat ide korak dalje od običnog konfiguratora proizvoda jer omogućava korisnicima da kombinuju različite modularne komponente kako bi kreirali proizvod koji tačno odgovara njihovim potrebama i željama. Korisnici mogu da biraju različite module kao što su sekcije za sedenje, nasloni, nasloni za ruke, noge i druge dodatke, i da ih kombinuju u skladu sa svojim preferencijama.

Oni mogu uključivati i druge funkcionalnosti, kao što su automatsko prilagođavanje cene na osnovu izbora korisnika ili generisanje tehničkih specifikacija za proizvod.

Konfigurator modularnih 3D proizvoda omogućava korisnicima da imaju potpunu kontrolu nad procesom dizajniranja i prilagođavanja proizvoda njihovim potrebama, pružajući im jedinstveno i personalizovano iskustvo.

Vizard Digital

Mi smo Vizard Digital - sistem koji omogućava digitalizaciju različitih proizvoda, što podrazumeva njihov prikaz u vidu 3D objekata, mogućnost konfiguracije proizvoda, ali i njihovo iskustvo u proširenoj realnosti (AR).