Konfigurator materijala

Pošalji upit

Namenjeno za jednostavnije proizvode.

Konfigurator materijala u nameštaju je alat koji omogućava korisnicima da biraju materijale od kojih će biti izrađeni komadi nameštaja. Ovaj alat je često deo online platformi ili softverskih rešenja koji nude personalizaciju nameštaja.

Korisnici mogu da biraju između različitih vrsta materijala kao što su drvo, metal, staklo, plastika, tkanina itd. Takođe, mogu da biraju između različitih boja i tekstura koje su dostupne za svaki materijal.

Konfigurator materijala omogućava korisnicima da prilagode komade nameštaja svojim preferencijama i potrebama, kao i da vizuelizuju kako će izgledati konačni proizvod sa odabranim materijalima. Ovo je posebno korisno za kupce koji žele da kreiraju personalizovan komad nameštaja koji se uklapa u njihov enterijer.

Osim toga, konfigurator materijala može pomoći korisnicima da bolje razumeju karakteristike i mogućnosti različitih materijala kako bi napravili informisaniji izbor prilikom kupovine nameštaja.

Vizard Digital

Mi smo Vizard Digital - sistem koji omogućava digitalizaciju različitih proizvoda, što podrazumeva njihov prikaz u vidu 3D objekata, mogućnost konfiguracije proizvoda, ali i njihovo iskustvo u proširenoj realnosti (AR).