Konfigurator 3D proizvoda

Pošalji upit

Namenjeno za kompleksnije proizvode.

Konfigurator 3D proizvoda je alat koji omogućava korisnicima interaktivno dizajniranje i personalizaciju proizvoda u trodimenzionalnom formatu. Ovaj alat koristi tehnologiju renderovanja u realnom vremenu kako bi korisnicima omogućio da vide kako će izgledati konačni proizvod pre nego što ga kupe.

Kroz konfigurator 3D proizvoda, korisnici mogu da biraju različite opcije proizvoda, kao što su dimenzije, boje, materijali, stilovi i dodaci. Ovi izbori se odmah primenjuju na trodimenzionalni model proizvoda, omogućavajući korisnicima da vide kako će izgledati konačni proizvod sa odabranim opcijama.

Ovi alati se koriste u industriji nameštaja kao i u mnogim drugim sektorima gde personalizacija proizvoda igra ključnu ulogu u zadovoljavanju potreba kupaca. Konfigurator 3D proizvoda ne samo što omogućava korisnicima da stvore proizvod po svojoj meri, već takođe poboljšava korisničko iskustvo, smanjuje greške prilikom naručivanja i može ubrzati proces proizvodnje.

Vizard Digital

Mi smo Vizard Digital - sistem koji omogućava digitalizaciju različitih proizvoda, što podrazumeva njihov prikaz u vidu 3D objekata, mogućnost konfiguracije proizvoda, ali i njihovo iskustvo u proširenoj realnosti (AR).