Knot small

Pošalji upit

Knot je kolekcija visećih svetala sastavljenih od dva različita materijala: prozirnog ručno duvanog stakla i grubog užeta. Staklene kugle, različitih oblika i veličina, prožete su konopcem koji se završava u osnovnom elementu dizajna kolekcije – čvoru – koji naizgled povlači dno stakla ka unutra, stvarajući tako interesantan detalj. LED izvor svetlosti je montiran ispod elementa od metala i sa donje strane zaštićen ručno duvanim opalnim difuzorom. Druga metalna komponenta služi za zatvaranje kraja užeta. 

Knot visilice namenjene su i privatnim i javnim unutrašnjim prostorima, i daju posebno impresivan utisak postavljene kao kompozicija iznad trpezarijskog stola. Kolekcija se sastoji od četiri viseća svetla u nekoliko opcija boja. 

Dizajn: Chiaramonte Marin

Mermeta

Mermeta pruža punu podršku investitorima i arhitektama u realizaciji svakog segmenta enterijera. Naša primarna delatnost je primena mermera, granita, kvarca i oniksa u enterijeru, koju smo upotpunili osnovnim elementima za enterijer poput garnitura, kuhinja, trpezarija, spavaćih soba i baštenskog nameštaja. Zastupamo brendove rasvete, kamina, vinskih vitrina, elektro galanterije, tapeta i smart home sistema, kao i bogati asortiman dekorativnih detalja koji će svaki prostor učiniti jedinstvenim.