Klizni sistem MasterPatio

Pošalji upit

Idealan pratilac prepoznatljivog izgleda i osećaja MasterLine-a.

Bezbrojne kombinacije sa Masterline 8, vrhunska toplotna izolacija, poboljšana udobnost i čist dizajn čine MasterPatio kliznim sistemom sledeće generacije.

Sa uvođenjem MasterPatio-a, Reynaers ostaje glavni dobavljač kliznih sistema visokih performansi.

Razvijen je da kombinuje udobnost na svakom nivou, čistu estetiku do detalja, održive napore i neograničenu slobodu dizajna.

Termalne performanse na nivou pasivne kuće i najbolje performanse vode u klasi (do 1500Pa) kombinovane su sa elegantnim linijama i detaljima. Većina komponenti i dodataka je skriveno ili u ravno integrisano u profile, a dimenzije i linije su čiste i dosledne preko vidljivih profila.

Ovaj sistem je veliki korak napred u našim naporima da sisteme učinimo održivim, sa uvođenjem recikliranih izolacionih šipki, smanjenjem otpada tokom proizvodnje i održaće svoj oštar izgled decenijama uz minimalno održavanje.

Ugrađena kompatibilnost sa našim MasterLine 8 transformiše MasterPatio iz kliznog sistema u kompletan fasadni sistem od poda do plafona, omogućavajući vam da izgradite svoj dom ili stan u visokom spratu tačno onako kako želite da bude.

Klizni sistemi: srodni proizvodi

Reynaers Aluminium

Reynaers Aluminium je vodeća evropska kompanija specijalizovana za razvoj i marketing inovativnih i održivih aluminijumskih rešenja za prozore, vrata i fasade. Zajedno sa našim partnerima, fokusiramo se na stvaranje energetski efikasnih, odgovorno napravljenih proizvoda koji čine razliku za domove, zgrade i ljude kojima služe.