Klizni sistem ConceptPatio 130

Pošalji upit

Estetska funkcionalnost.

ConceptPatio 130 je kvalitetno podizno-klizno rešenje koje balansira cenu, performanse i dizajn. Prilagodljivi aluminijumski sistem omogućava i arhitektama i vlasnicima kuća da stvaraju prostore bez granica.

ConceptPatio 130 je visoko izolovano podizno-klizno rešenje koje ispunjava najviše zahteve u pogledu izolacije, stabilnosti i bezbednosti. Sistem se savršeno povezuje sa serijom CS 77 i MasterLine 8.

CP 130 je dostupan sa različitim mogućnostima otvaranja, a opcija niskog praga nudi rešenje za poboljšanje pristupačnosti zgradama. Posebno rešenje za ugao omogućava otvaranje prostora bez ikakvog fiksnog ugaonog elementa, stvarajući savršen i jasan kontinuitet između unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora. Ovo čini CP 130 idealnim za sobe sa pogledom. Ovaj postojani sistem omogućava izgradnju velikih i stabilnih kliznih prozora i vrata sa težinom kila i do 300 kg. Takođe nudi estetski tanak srednji deo. Pored toga, CP 130 može da bude u skladu sa klasom otpornosti na provalu 2, nudeći bezbedno i bezbedno rešenje.

Klizni sistemi: srodni proizvodi

Reynaers Aluminium

Reynaers Aluminium je vodeća evropska kompanija specijalizovana za razvoj i marketing inovativnih i održivih aluminijumskih rešenja za prozore, vrata i fasade. Zajedno sa našim partnerima, fokusiramo se na stvaranje energetski efikasnih, odgovorno napravljenih proizvoda koji čine razliku za domove, zgrade i ljude kojima služe.