Klizni sistem ConceptFolding 77

Pošalji upit

Pozovite prirodu u svoju zgradu.

Visokokvalitetna preklopna vrata.

Concept Folding 77 kombinuje visoku izolaciju i udobnost sa maksimalnom transparentnošću i estetikom. Ovaj sistem harmonika vrata optimizuje vaš način života uvlačeći spoljašnjost u vaš dom uz minimalno korišćenje prostora. Ovaj sistem visokih performansi nudi različite tipove otvaranja, kako prema unutra tako i prema spolja, kako bi ispunio sve moguće zahteve. Osim standardnih sklopivih elemenata, CF 77 može imati princip glavnih vrata, u kojem se prvo krilo koristi kao ulazna vrata bez uticaja na druga preklopna krila.

CF 77 je dostupan u 4 različita rešenja praga, od visokih performansi do niskih i ujednačenih pragova za ispiranje, kako bi savršeno odgovarali svim zahtevima udobnosti i estetike. Dodatno, CF 77-concept se može savršeno kombinovati sa CS sistemima za prozore, vrata i zavese. Dalje, CF 77 je dostupan u funkcionalnom i tankom stilu. Ova varijanta CF 77-SL ima tanju vidljivu širinu profila.

Klizni sistemi: srodni proizvodi

Reynaers Aluminium

Reynaers Aluminium je vodeća evropska kompanija specijalizovana za razvoj i marketing inovativnih i održivih aluminijumskih rešenja za prozore, vrata i fasade. Zajedno sa našim partnerima, fokusiramo se na stvaranje energetski efikasnih, odgovorno napravljenih proizvoda koji čine razliku za domove, zgrade i ljude kojima služe.