Klasična vrata

Pošalji upit

Vi birate, mi pravimo! Uklopićemo dizajn klasičnih sobnih vrata u već postojeći ili enterijer po vašoj meri. Bilo da se radi o stambenim, poslovnim ili javnim prostorima. 

U našoj ponudi naći ćete veliki izbor jednokrilnih i dvokrilnih vrata, ali po želji klijenta svaka vrata mogu biti sačinjena i od više krila, sa fiksnim bočnim proširenjima ili nadvratnikom. 

Kod nas možete birati vrste materijala, kao i završnu obradu ili ispune od stakla. Svaka BOSAL klasična vrata mogu biti urađena po vašim zahtevima. Kada na njih primenite kanelure, aplikacije ili ispune od stakla, koje se uklapaju uz vaš životni stil - vaša klasična vrata postaju posebna. 

Završna obrada - krila, štok i lajsne vrata su od MDF-a, koji može biti farban poliuretanskim lakom ili obložen prirodnim furnirom

Katalozi

Projekti koji koriste ovaj proizvod

Skyline

EXE CNC

Sobna vrata: srodni proizvodi

Integra vrata

BOSAL

Klizna vrata

BOSAL

BOSAL

Počeli smo 1996. godine kao porodična firma sa svega nekoliko zaposlenih. Naša misija bila je da unesemo novine u dizajn i funkcionalnost vrata. Danas brojimo preko 150 zaposlenih i BOSAL je sinonim za sigurnosna vrata u regionu.