Klasičan parket Francuski slog

Pošalji upit

Lepota i elegancija klasičnog parketa dosežu vrhunac u FRANCUSKOM SLOGU.

Svaka daščica parketa je pažljivo prerađena za ovu vrstu sloga, dodajući prefinjenost i šarm enterijeru. Francuski slog predstavlja autentične podove koje se izrađuje po narudžbini i prema željama naših klijenata, čineći ih pravim premijum proizvodom za one koji teže vrhunskom kvalitetu i estetici.

Klasičan parket pogodan za preradu i ugradnju u francuski slog je parket većih dimezija, od 500 do 800 mm, sa širinama od 70 do 90 mm. 

Prilikom odabira ove vrste poda, bira se dimenzija daščice, klasa, ugao sečenja (45 ili 60 stepeni) i vrsta završne obrade koja se nanosi nakon ugradnje. 

Oplemenite svoj dom ovim izuzetnim podom, gde se tradicija susreće sa modernim luksuzom, stvarajući prostor koji odiše elegancijom i stilom.

Klasičan parket: srodni proizvodi

Nesta parketi

NESTA d.o.o. je porodična firma sa iskustvom i tradicijom u proizvodnji i prodaji podnih obloga od masivnog drveta dužom od 25 godina. Kao dugogodišnji lideri na tržištu, ističemo se svojom stručnošću, predanim pristupom svakom klijentu, kao i garancijom vrhunske usluge uz najkvalitetnije proizvode.